Banner

Vooruitstrevend in ICT

Vooruitstrevend in ICT

Banner

Vooruitstrevend in ICT

Producten

Apps

Apps stellen je in staat om functionaliteit op veelal eenvoudige en snelle wijze aan te bieden. Bijvoorbeeld om het mobiele werken van de medewerkers te ondersteunen, of om ouders en verzorgers meer mogelijkheden te geven.

Apps

JgzApp

De JgzApp is gemaakt om ouders en verzorgers meer mogelijkheden voor een eigen inbreng te geven en om ze eenvoudige toegang tot de dienstverlening van de JGZ-organisatie te bieden.

Meer weten? JgzApp.nl

Neonatale screening app

Neonatale screening

Met deze app registreren medewerkers op eenvoudige wijze de hielprik en de resultaten van de gehoorscreening. Ze krijgen dagelijks een lijstje met de te bezoeken kinderen. Op de kaart zien de medewerkers waar de kinderen zich bevinden, zodat ze gemakkelijk hun route kunnen bepalen. Deze informatie wordt direct en veilig opgeslagen in het digitaal dossier van het kind. Bekijk hier de brochure.

Vink app

Vink

Met Vink registreer je direct, veilig en gemakkelijk op basis van een cliënt, anoniem dossier of activiteit. De registratiemodules zijn in te stellen op het type werk dat wordt geregistreerd. Als organisatie bepaal je zelf de inhoud van de registratie. De app wisselt alleen gegevens uit met de database van jouw organisatie en onthoudt zelf geen data. De geregistreerde gegevens kunnen in een uitgebreid dashboard worden weergegeven. Vink is simpel en snel in gebruik te nemen voor organisaties die een koppeling voor deze app beschikbaar hebben.

Ontdek het op Google Play

Jeugdhulp Memory

Door te reflecteren op wat passende jeugdhulp is, kun je inzicht krijgen in het eigen professioneel handelen en dat vervolgens verbeteren. Jeugdhulp Memory is een game die helpt om het gesprek tussen cliënten, opvoeders, jeugdhulpprofessionals en ambtenaren op gang te brengen.

Jeugdhulp Memory Online is tot stand gekomen met medewerking van Transformatieprogramma Jeugd Amsterdam-Amstelland, Transformatieprogramma Jeugd Haaglanden, JSO, opvoeders en jeugd met jeugdhulpervaring, DSGN FRM en Allegro Sultum.

MLCAS

MLCAS

MLCAS is een volledig geïntegreerd softwarepakket voor cliëntbeheer, registratie, dossiervorming, planning en rapportage. In lijn met onze bedrijfsfilosofie biedt MLCAS de gebruiker een grote mate van vrijheid om het programma naar eigen wens in te richten. De kracht van deze applicatie is dat hij binnen uiteenlopende disciplines ingezet kan worden. Iedere organisatie heeft een andere visie op registreren, MLCAS kan al deze verschillende uitgangspunten ondersteunen.

MLCAS
ServicePortaal

Serviceportaal

Het serviceportaal wordt gebruikt door klanten van de organisatie. Dit zijn bijvoorbeeld ouders/verzorgers en jeugdigen. Organisaties kiezen welke onderdelen ze op welke wijze inzetten. Het portaal biedt drie mogelijkheden:

  • het inzien, maken en wijzigen van afspraken;
  • het gebruik maken van afsprakenalerts;
  • het invullen van digitale vragenlijsten die direct in het digitale dossier komen te staan.